A A A

Atelier de lucru cu genericul „Protejarea informațiilor confidențiale. Conflictul de interese”

Published on: Tue, 05/28/2019 - 16:43

 

   În perioada 27,28 mai curent, în cadrul proiectului BERD de cooperare tehnică „Competențe judiciare pentru organismele de soluționare a contestațiilor în cadrul achizițiilor publice”, Agenția Națională pentru Soluționarea Contestațiilor  a participat la un atelier de lucru cu genericul  „Protejarea informațiilor confidențiale. Conflictul de interese”.

   Moderatorii atelierului, experții internaționali BERD,Silviu Cristian Popa, și dl Hubert Reisner, judecător la Curtea Federală Administrativă din Austria, au antrenat participanţii în discuţii privind protejarea informațiilor confidențiale precum și interesul în obținerea contractului de achiziții publice ca excepție la procedura contestării.

   Totodată, Ina Jimbei, lector universitar, USM, facultatea de Drept, a punctat noile reglementări ale Codului Administrativ raportate la  activitatea ANSC.

   La finele atelierului, participanții au primit certificate de participare la Cursul de instruire „Protejarea informațiilor confidențiale. Conflictul de interese”.

Share: