A A A

Comunicate

Published on: Thu, 05/25/2023 - 17:50


Comisia economie, buget și finanțe anunță despre organizarea concursului deschis pentru selectarea candidaților la funcția de Consilier pentru soluționarea contestațiilor al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor.
Termenul limită pentru depunerea dosarelor - 15 iunie 2023. Detalii:   

https://new.parlament.md/concursuri-func-ii-publice.nspx

Romanian
Published on: Tue, 05/16/2023 - 11:54

Directorul general al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor (ANSC), Angela Nani și consilierii pentru soluționarea contestațiilor Gheorghe Ghidora, Steluța Vintilă, și Aliona Oboroceanu, marți, 16 mai 2023, au avut o întrevedere cu experții Programului Suport for Improvement in Government and Management (SIGMA).

Romanian
Published on: Thu, 04/27/2023 - 16:13

     Șeful interimar al Direcției juridice din cadrul Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor (ANSC), dl. Nelu Munteanu, a participat, miercuri 26 aprilie 2023, la o întrevedere cu experții Rețelei Anticorupție pentru Europa de Est și Asia Centrală (ACN).  Întrevederea a avut loc urmare a completării Chestionarului de evaluare remis de ACN, autorităților naționale relevante.

Romanian
Published on: Fri, 03/24/2023 - 16:44

 La 23 martie curent, șefa Direcției administrativ financiare din cadrul Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor, dna Victoria Cojocaru, a participat la seminarul de instruire privind „Planificarea achizițiilor publice și  managementul contractelor de achiziții publice”.

 În contextul tematicii propuse, instruirea s-a axat pe noțiuni precum consultarea și analiza pieței, modificarea contractelor de achiziții publice, determinarea valorii estimate ale contractelor de achiziții publice, precum și alte momente relevante domeniului. 

Romanian

Pages

Subscribe to RSS - Comunicate